Για Επιχειρηματίες

Είτε είστε φιλόδοξος επιχειρηματίας που αναζητά οικονομική βοήθεια για να αναπτύξει την επιχείρησή του είτε νέος επιχειρηματίας που αναζητά χρηματοδότηση για να φέρει στη ζωή μια καινοτόμο ιδέα, μην διστάσετε να μοιραστείτε το όραμά σας μαζί μας. Οι πρωτοποριακές ιδέες και η ισχυρή πίστη στο έργο σας, μαζί με μία αποφασισμένη ομάδα, είναι το μυστικό συστατικό για να επιτύχετε όλους τους στόχους σας.

Η διαδικασία είναι εύκολη και αποτελείται από τα ακόλουθα βήματα:

Ανυπομονούμε να ακούσουμε για το έργο σας και να σας βοηθήσουμε να το υλοποιήσετε!

Στείλτε μας το έργο σας στο info@atlantisresearch.gr μαζί με τα απαιτούμενα αρχεία του επιχειρηματικού σχεδίου σας (π.χ. συνοπτική παρουσίαση, οικονομικές προβλέψεις, κλπ.). Εάν δεν έχετε τα προαναφερθέντα έγγραφα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας, είτε χρειάζεστε καθοδήγηση ή υποστήριξη, και θα σας βοηθήσουμε.

Επιπλέον, σας παρέχουμε ορισμένα έγγραφα ως υποδείγματα, ώστε να μπορείτε να καθοδηγηθείτε σωστά.

Αξιολόγηση

Σημείωση: κάθε έργο λαμβάνει χρήσιμα σχόλια και ανάδραση παρά το επενδυτικό στάδιο ετοιμότητας, σε κάθε περίπτωση συνεργασίας ή μη.

Σημείωση: κάθε έργο λαμβάνει χρήσιμα σχόλια και ανάδραση παρά το επενδυτικό στάδιο ετοιμότητας, σε κάθε περίπτωση συνεργασίας ή μη.

Γνωρίζουμε ότι η προετοιμασία του επιχειρηματικού σχεδίου μπορεί να είναι απαιτητική διαδικασία για αυτό και προσπαθούμε πάντα να βοηθήσουμε τους νέους επιχειρηματίες σε όλα τα στάδια. Εάν χρειάζεστε καθοδήγηση ή υποστήριξη για να δημιουργήσετε το ιδανικό επιχειρηματικό σχέδιο για το έργο σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να περιγράψετε το όραμά σας στην ομάδα μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα κανονίσουμε ένα Skype-Call ή μια συνάντηση στα γραφεία μας και θα συζητήσουμε διεξοδικά όσα πρέπει να γνωρίζετε. Κατά την διάρκεια αυτού του σταδίου, έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να αλληλεπιδράσουμε καθώς και να ενημερώσουμε την ομάδα σας για οποιοδήποτε ζήτημα που μπορεί αντιμετωπίζετε. Οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα σας καθοδηγήσουν για να δημιουργήσετε το επιθυμητό επιχειρηματικό σχέδιο για το έργο σας, βήμα προς βήμα.

Αφότου το έργο πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να είναι Επενδυτικά Έτοιμο και έχουν εξασφαλιστεί όλα τα βασικά στοιχεία, τότε το έργο βρίσκεται σε DEAL FLOW που σημαίνει ότι μπορεί να παρουσιαστεί με επιτυχία σε πιθανούς επενδυτές.

Θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε την εταιρεία σας σε φιλόδοξους και αναγνωρισμένους Επιχειρηματικούς Αγγέλους που μπορούν να παρέχουν την απαραίτητη οικονομική υποστήριξη και να σας οδηγήσουν στον απόλυτο στόχο της επίτευξης του ονείρου σας..

Τελικό βήμα: Αξιοποιήστε τα κεφάλαια και πραγματοποιήστε το όραμά σας!
adrionban_logo

© 2020 Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. All Rights Reserved.  GDPR Policy         E-mail:info@atlantisresearch.gr ,  Tel.: +30 2310 531000

elΕλληνικά