Για Επενδυτές

Το AdrionBAN προσφέρει στα μέλη της κοινότητας αποκλειστικές ευκαιρίες που δίνουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες επενδυτικές συμφωνίες του Δικτύου, ενημέρωση για τις αναδυόμενες ευκαιρίες, τις τρέχουσες επιχειρηματικές τάσεις και δυνατότητα επίτευξης εξαιρετικών αποδόσεων.

Οι Επιχειρηματικοί Άγγελοι που συμμετέχουν στο Δίκτυό είναι σε θέση να κάνουν πολύτιμες επενδύσεις ώστε να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους, να αποτελέσουν παίκτες-κλειδιά στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή, να βοηθήσουν τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να γίνουν ηγέτες του αύριο, να παρέχουν καθοδήγηση και να μεταφέρουν εμπειρογνωμοσύνη σε νέους και φιλόδοξους επιχειρηματίες, να συμμετάσχουν σε ποικίλες επιχειρήσεις και να χτίσουν ένα ισχυρό δίκτυο με καινοτόμες επιχειρήσεις συνάμα με άλλους επιχειρηματικούς αγγέλους με κοινές πεποιθήσεις.

Σήμερα, είμαστε περήφανοι που φιλοξενούμε περισσότερα από 70 μέλη στην κοινότητά μας, τα οποία αυξάνονται συνεχώς καθώς όλο και περισσότεροι ιδιώτες επενδυτές επιλέγουν να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική σκηνή. Εάν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στο Δίκτυό μας και να γίνετε μέρος του εγχειρήματός του, μπορείτε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα.

Ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του AdrionBAN ως επενδυτής;

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    adrionban_logo

    © 2020 Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. All Rights Reserved.  GDPR Policy         E-mail:info@atlantisresearch.gr ,  Tel.: +30 2310 531000

    elΕλληνικά